1 Followers
1 Following
johncalang161

BP Holdings Tax Management

BP Holdings is the leading source for private and public business and financial intelligence. 

BP Holdings: 4 Tax Tips uw Accountant zal nooit vertellen u

Ik heb een hoge waardering voor accountants. Ze hebben een zeer moeilijke taak. Om te maximaliseren fiscale besparingen voor hun klanten, die ze nodig hebben om te begrijpen en interpreteren van een ongelooflijk ingewikkelde Internal Revenue Code. Voormalige Amerikaanse Congreslid John Hostettler zei eens: "de Internal Revenue Code en verordeningen tot 1 miljoen woorden toevoegen en is bijna zeven keer de lengte van de Bijbel."

 

Het is niet verwonderlijk dat enkele accountants buiten de code naar fiscale besparende mogelijkheden zoeken. Dat is jammer. Er is een wereld van fiscale besparende mogelijkheden gerelateerde te investeren. Als uw accountant niet vertrouwd met hen is, moet uw geregistreerde beleggingsadviseur worden waarschuwen u om hen.

 

Het falen om zich te concentreren op de efficiëntie van de belasting van uw investeringen kan uw rendement aanzienlijk beïnvloeden. Volgens een 2008 Vanguard publicatie, "Tax-Efficient Equity investeren: oplossingen voor maximaliseren After-Tax Returns," hebben belastingen het potentieel om te nemen van de "grootste bite" uit totaal als resultaat gegeven. Hoeveel van een hapje? Volgens onderzoek door Joe Dickson en John Shoven, "Belastingen en Mutual Funds: An Investor Perspective," kunnen belastingen verminderen het rendement van een beleggingsfonds met maar liefst een maar liefst 25 procent.

 

Deze fiscale tips zal helpen om u een meer belasting-savvy investeerder:

 

1. de oogst uw fiscale verliezen. Niemand is gelukkig wanneer hun investeringen in waarde daalt. Echter, fiscaal-verlies oogsten kunt u investeringen bij een verlies te verkopen en gebruiken die verliezen te compenseren van de winsten op andere beleggingen. Hier is een voorbeeld van hoe het werkt.

 

Neem aan dat u een fonds gekocht voor $10.000 op 1 januari en het daalde tot $5.000 op 1 maart van hetzelfde jaar. Als u besluit om "oogsten" het verlies, zal worden gekenmerkt als een korte termijn verlies sinds het Fonds werd gehouden voor minder dan een jaar. Ervan uitgaande dat een 35 procent gewone federale inkomstenbelasting, zou uw spaargeld belasting $1.750. U zal uw economisch verlies hebben teruggebracht tot $3250.

 

De totale belastingderving oogsten is niet eenvoudig. Het gaat in eerste instantie om te bepalen of het verlies is aanzienlijk genoeg om te oogsten. Dan moet u ook vaststellen wat het probleem van het verlaten van de markt en mist op potentieel grote winsten. U kunt dit probleem vermijden door naleving van de "wash-verkoop"-regel, waardoor u te verkopen een voorraad of beleggingsfonds en kopen een vervanging voorraad of Fonds, zo lang als de vervanging wordt niet beschouwd als "substantieel identieke" in de natuur.

 

2. investeren in pensionering rekeningen. Profiteer van een 401 (k) of 403(b) plan aangeboden door uw werkgever. De middelen die u in deze plannen investeren zijn belastingen. U zal belastingen uitstellen totdat u beginnen met het ontvangen van distributies. Vergeet niet om bij te dragen op uw eigen met een traditionele individuele retirement account of (als u in aanmerking komt) naar een Roth IRA. Met een Roth, u zal met RAROC fondsen bij te dragen, maar uw opnames zullen tax-free.

 

3. toewijzen uw investeringen. De manier waarop u financiële middelen tussen uw rekeningen belastbare en nontaxable kan een betekenisvolle invloed hebben op uw RAROC rendement. Fondsen die zinvolle belastbare uitkeringen van dividenden en meerwaarden uitbetaald moeten meestal worden geplaatst in een uitgestelde belasting-account. Belastbare obligatiefondsen moeten ook worden geplaatst in een uitgestelde belasting-account. Dit zal toestaan dat u te herinvesteren distributies en te vermijden die distributies te herkennen als gewone inkomsten.

 

Real estate investment trusts en meeste alternatieve beleggingen moeten over het algemeen plaatsvinden in uitgestelde belasting-rekeningen uit te stellen van belastingen op distributies.

 

Actieve handel van uw beleggingen is over het algemeen een slecht idee omdat het loopt van transactiekosten, waardoor als resultaat gegeven. Nochtans, als u moet actief handel, gezet die investeringen in een uitgestelde belasting-account zodat u kunt kopen en zonder fiscale gevolgen verkopen.

 

Individuele aandelen die u van plan bent te houden voor een lange tijd moeten in een RAROC account worden geplaatst. Indexfondsen en aandelenindex beurs verhandelde fondsen zijn ook goede kandidaten voor uw RAROC account.

 

Wanneer besloten wordt hoe toe te wijzen van investeringen tussen uw rekeningen belastbare en nontaxable, moet belastingen niet uw enige tegenprestatie. Investeringen in uitgestelde belasting-accounts hebben beperkingen op terugtrekking. Je kan een boete oplopen als u geld deze eerder dan toegestaan. U wilt om er zeker van te zijn dat u voldoende middelen hebben in uw belastbare account, zodat u kunt voldoen aan uw behoeften, zonder toegang tot uw pensionering rekeningen.

 

4. Koop indexfondsen. Als een algemene regel, index fondsen (waar het fondsmanager wil repliceren het rendement van de aangewezen index en er zijn minder transactiekosten) die een ruime index (zoals de standaard & Poor's 500-index) bijhouden en vergelijkbare ETF's zijn zeer belasting-efficiënt. Meest actief beheerde fondsen (waarbij het fondsmanager probeert te verslaan de terugkeer van de aangewezen benchmark) handel meer dan indexfondsen, hogere belastingen ontstaan. Ze zijn minder belasting-efficiënt.

 

Dezelfde Vanguard studie berekend de fiscale kosten van actief beheerde fondsen en indexfondsen. De studie gemeten de fiscale kosten voor 15 jaar eindigend op 31 december 2007. Het vond dat de mediane fiscale kosten van binnenlandse actief beheerde fondsen was door 0.83 procent per jaar, hoger dan de kosten van de belasting voor indexfondsen.

 

Deze significant verschil in fiscale kosten is een belangrijke reden waarom de dezelfde studie vond dat "indexeren historisch heeft hogere RAROC rendementen dan hebben actief beheerd mutual funds."

 

Hier is de bottom line: als fiscale efficiëntie belangrijk voor u is, overwegen te investeren in indexfondsen, ETF's of passief beheerde Fonds.